VIBRATIONS @ CLUB TENK 16-10-2010

Go down

VIBRATIONS @ CLUB TENK 16-10-2010

Postaj  simplecraft on pon ruj 27, 2010 9:12 pm

BALKAN KOLEKTIV VAM PREDSTAVLJA


CLUB TENK
16-10-2010
...entry: 35kn
start: 22h end 06h


Kako ne bi pomislili da je Balkan kolektiv skrenuo s uma, i zaboravio na SKA i DRUM & BASS, s obzirom da smo pokrenuli novu seriju parteja 'Dubstep Saturday'. Pripremili smo Vam pravu poslasticu u mjesecu listopadu, a ravno iz Londona dovodimo čovjeka koji je na sceni još iz ranih 90-ih godina i spada u sam vrh U.K. drum & bass scene, njegovo ime je Trevor Joseph aka Mr. Joseph, a kako cijela priča tu tek poćine, iz grada Osijeka dolazi nam prava SKA poslastica s elementima balkanskog podneblja S-kapada, koja je ostvarila gosp. Darku Rundeku životni san kad je s njima zapjevao u Hangaru,Osijek. Nadalje tu su nam dragi prijatelji i gosti iz Novoga Sada, svi redom osnivači i pokretači audio-vizualne organizacije Audio Colours, a oni su Jelow, Sorriso i mc Butchaa Messenjah. Za vizualne maštarije za ovu veliku noć zadužen je H3X Visuals ( Balkan kolektiv ), a više o svima pročitajte u nastavku teksta.

Napomenimo samo da smo cijenu upada srozali na najmanju moguću, s obzirom da dovodimo sve goste iz daleka, a ujedno se nadamo da ćete prepoznati i da ćete podržati ovaj događaj, što do sada nikada nije bio problem. SmileMR. JOSEPH ( London, U.K. )

Mr. Joseph spada među najpoznatije drum & bass dj-e, producente londonske scene još s početka 90-ih. Osnivač, pokretač i rezident Fizzy familije u zadnjih pet godina pokreće vlastiti label Fizzy Beats. Njegovo prvo izdanje za Fizzy Beats pod nazivom "Sexy Lady 'je dobilo masivnu potporu od DJ-a, kao što su Bailey, Fabio i Grooverider, Marcus Intalex i LTJ Bukem.. više na: http://www.fizzyliquid.com/index.php/artists/mr-joseph/


S-KAPADA ( Osijek )

S-kapada je mladi perspektivni vokalno-instrumentalni ansambl iz Osijeka.Vrsta glazbenog opredjeljenja je pretežito ska s izraženim elementima balkanskog podneblja, a tu i tamo se posudi i koja fora iz punka. Pjesme su sve autorske i dolaze od srca ili piva, a ponekad će zasvirati i koju obradu, al to jedino ako ih se zove na bis nakon što ispucaju cijeli repertoar. Izrazito su ponosni na dosadašnje uspjehe kao što su: pobjeda na gitarijadi u organizaciji Kluba United u Osijeku, svirka s talijanskim Jacinto Canek, sudjelovanje na OpatijskIM BarufaMA 2010. godine, prisustvovanje osječkom We Love Music festivalu 2010. godine, izvođenjem fenomenalne svirke u Zrenjaninu, te naravno, činjenicom da su gospodinu Darku Rundeku ostvarili životni san kad je s njima zapjevao u Hangaru, Osijek..više na:http://www.myspace.com/balkanskada


JELOW ( Novi Sad )

Masimilian Jelovom ili DJ Jelow je potpuno izmišljeni lik, a ne postoji, osim kad se pojavi ispred vas. Prvi nastup u stvarnosti je doživio krajem 2000 godine kada je Vladimir Ćurčić skočio iz stvarnosti u paralelni svijet za koji malo ljudi zna! Masimilian je dobio ime nekoliko godina kasnije i postao čovjekom od krvi i mesa sa svojim vrlinama i manama. Trenutno je rezident Bunker Hill kluba u Novom Sadu i jedan od osnivača Audio Coloursa. Budućnost je neizvjesna kao što on polako širi pozitivnu energiju..više na: http://www.mixcloud.com/jelowsound/SORRISO ( Novi Sad )
http://www.myspace.com/audiocolors
http://djsorriso.virb.com/


MC BUTCHAA MESSENJAH ( Novi Sad )
http://www.myspace.com/whitenepal


massive vj-ing by : H3X Visuals
http://visuals.h3x-d0wn.org/


http://balkankolektiv.blogspot.com/
https://www.facebook.com/balkan.kolektiv


avatar
simplecraft

Broj postova : 10
Join date : 07.02.2009

Korisnički profil http://www.myspace.com/simplecraft

[Vrh] Go down

Re: VIBRATIONS @ CLUB TENK 16-10-2010

Postaj  simplecraft on čet lis 07, 2010 12:34 pm

avatar
simplecraft

Broj postova : 10
Join date : 07.02.2009

Korisnički profil http://www.myspace.com/simplecraft

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.