P: DnB ploce
+3
Admin
implant
Dora
7 posters
Stranica 1 / 1.
P: DnB ploce
evo ovo sam tu stavila da me ne kudite u slucaju da sam negdje krivo stavila slobodno prebacite u odgovarajuci podforum
Cijena: 50kn komad
Stanje: odlicnoooo u sto ce te se uvjeriti kada ih primite u ruke i pregledate (sto bi znacilo da ova ponuda ide samo za podrucje grada Zagreba da se to nebi slalo busom pa doslo ''potrgano'' i tak..da se izbjegnu moguce komplikacije)
Concord Dawn - Broken Eyes / Say Your Words [Metalheadz]
realA realB // mp3A mp3B
Concord Dawn - Morning Light (Klute RMX) / Dont Tell Me [Timeless Recordings]
realA realB // mp3A mp3B
Rawthang / Benji - Scorned / AI [Rawthang VIP] [Black Sun Empire]
realA realB // mp3A mp3B
Dylan - Dark Planet / Chicago Sound [Freak Recordings]
realA realB // mp3A mp3B
Technical Itch - Rukus (Kryptic Mindz & Leon Switch remix) / Replicator [Penetration]
realA realB // mp3A mp3B
Zainteresirani na PM
Cijena: 50kn komad
Stanje: odlicnoooo u sto ce te se uvjeriti kada ih primite u ruke i pregledate (sto bi znacilo da ova ponuda ide samo za podrucje grada Zagreba da se to nebi slalo busom pa doslo ''potrgano'' i tak..da se izbjegnu moguce komplikacije)
Concord Dawn - Broken Eyes / Say Your Words [Metalheadz]
realA realB // mp3A mp3B
Concord Dawn - Morning Light (Klute RMX) / Dont Tell Me [Timeless Recordings]
realA realB // mp3A mp3B
Rawthang / Benji - Scorned / AI [Rawthang VIP] [Black Sun Empire]
realA realB // mp3A mp3B
Dylan - Dark Planet / Chicago Sound [Freak Recordings]
realA realB // mp3A mp3B
Technical Itch - Rukus (Kryptic Mindz & Leon Switch remix) / Replicator [Penetration]
realA realB // mp3A mp3B
Zainteresirani na PM
Re: P: DnB ploce
ukratko, stvari su odlicne ali mi se ne uklapaju. stajat ce neiskoristene a treba mi dinera da kupim one koje cu koristiti
cijelo vrijeme si mislim oce li mi biti zao ali sta sad.....
Dora je napisao/la:
ukratko, stvari su odlicne ali mi se ne uklapaju. stajat ce neiskoristene a treba mi dinera da kupim one koje cu koristiti
technical itch ploce se ne prodaju, one se skupljaju...taj tip je legenda...kupio sam tech itch-ruckus/nitron na ebayu za 150kn prije par mjeseci..i dosla mi slomljena ploca...skoro sam porazbio sve oko sebe, odma sam vato za flashu rakije...aahahhahhahha...
nemoj mislit da ti nece koristit za mix taj replicator/ruckus...mozes na kraju iznenadit publiku...ne mora sve bit veselo i fino...!!
kink je napisao/la:Dora je napisao/la:
technical itch ploce se ne prodaju, one se skupljaju...taj tip je legenda...kupio sam tech itch-ruckus/nitron na ebayu za 150kn prije par mjeseci..i dosla mi slomljena ploca...skoro sam porazbio sve oko sebe, odma sam vato za flashu rakije...aahahhahhahha...
nemoj mislit da ti nece koristit za mix taj replicator/ruckus...mozes na kraju iznenadit publiku...ne mora sve bit veselo i fino...!!
ah ta famozna flasha rakije..narodni lek! ahaha
StevO- Broj postova : 27
kink je napisao/la:ne mora sve bit veselo i fino...!!
a nisam ja rekla da sve mora biti veselo i fino imam ja zlih asa u rukavu
cuvaj pa prodaj za 15 godina na aukciji te ploce tad ce to samo takva starina biti kad mi zuji milijarda glasova oko glave i govori em pe tri, em pe tri, a ploca zakon sutra ce biti preskupa kao manjina...
mah koga briga kaj bu za 15 god i koga bu
ak ih prodaješ da uložiš u nove il ti gusto go 4 it
ak ih prodaješ da uložiš u nove il ti gusto go 4 it
4mal- Broj postova : 24
4mal je napisao/la:
ak ih prodaješ da uložiš u nove
upravo to
ali s obzirom da se nitko nije jos javio cini mi se da bum ih imala sljedecih 15 godina
Kupio bih Concord Dawn - Say your words i Rawthang - Scorned makar da mi stoje na polici doma jer ih nemam na čemu vrtit
Šalim se, ali odlične su mi te stvari...
Šalim se, ali odlične su mi te stvari...
Stranica 1 / 1.